top of page

Vánoční benefice pro postižené děti

Ve spolupráci s Divadlem Za Komínem jsme uspořádali benefiční akci ve prospěch hendikepovaných dětí v denním centru Medou Humpolec.



Celková vybraná částka se vyšplhala na 65.410Kč. Peníze poputují do akcí, aktivit a vybavení pro tělesně či mentálně postižené děti v Medou, kde čelí zvýšené poptávce po službách právě takovýmto dětem.


Tato částka se získala ze vstupného, prodeje benefičního kalendáře a dražby obrazů namalovaných dětmi ze ZUŠ Humpolec a ZUŠ Pelhřimov. Veliké díky patří vystupujícím dětem ze ZUŠ Humpolec a jejím učitelům, kteří připravili skvělé hudební a taneční vystoupení.



Poděkování patří též firmám Artspect,a.s. za výrobu kalendářů, Proofest International s.r.o. za pomoc při organizaci, Bernard a.s. a Konzoom za catering a Zóně 8smička za zápůjčku stojanů. Dále umělkyním Markétě Meduně Kočkové a Míši Maškové za poskytnutí dalších obrazů do aukce. V neposlední řadě děkujeme bezva moderátorovi akce Marku Prchalovi, všem dobrovolníkům, jež s akcí všemožně pomohli a kantorkám pelhřimovské a humpolecké ZUŠ paní Kašparové a paní Moravcové, které pomáhaly vybrat díla do kalendáře a do dražby.


Benefice se opravdu vydařila, kdo chtěl, odnesl si z ní opravdového Ducha Vánoc.






bottom of page